Nahrimed Haber

Bir Lamborghini’ye Helikopterden Havai Fişek Fırlatan YouTuber Tutuklandı: 10 Yılla Yargılanacak [Video]

İnternet - 17 gün önce 0 Yorum
İnternet Bir Lamborghini’ye Helikopterden Havai Fişek Fırlatan YouTuber Tutuklandı: 10 Yılla Yargılanacak [Video]
Bir Lamborghini otomobile helikopter ile havai fişek fırlatan Alex Choi isimli YouTuber’ın tutuklanmasına karar verildi. ABD’den gelen haberlere göre YouTuber, 10 yıl ile yargılanacak.

YouTube’da 1 milyon civarı takipçiye sahip olan Alex Choi isimli bir YouTuber, geçtiğimiz yıl ilginç bir video hazırlamıştı. YouTuber, artık silinen bu videoda bir helikopter ile bir Lamborghini’nin üzerine havai fişek atıyordu. YouTuber, 4 Temmuz 2023’te paylaştığı o video nedeniyle tutuklandı.

"Bir Lamborghini’yi Havai Fişeklerle Yok Etmek" başlıklı video, oldukça geniş bir prodüksiyona sahipti. Alex Choi, sadece bu video için helikoptere havai fişek fırlatma ekipmanı yerleştirmişti. Onlarca havai fişek, hareket hâlindeki Lamborghini’nin üzerine fırlatılmıştı. İşte bu video, ABD’deki yasalara aykırı olması nedeniyle YouTuber’ın tutuklanmasına yol açtı.

ABD yasalarına göre hava araçlarında patlayıcı barındırmak yasak

Lamborghini’ye havai fişek atan youtuber tutuklandı

Alex Choi isimli YouTuber’ın tutuklanmasının nedeni, ABD yasalarına göre hava araçlarında patlayıcı madde taşımanın yasak olması. Üstelik kolluk kuvvetlerine göre Alex Choi, bu gösteri amacıyla hazırlanmış bir aktivite bile olsa yetkili kurum ve kuruluşlardan izin almadı.

Yöneltilen suçlamalar kapsamında 10 yıl hapis cezası ile yargılanan Alex Choi, geçtiğimiz günlerde 50 bin dolar kefalet ile serbest bırakıldı. Yargılama sürecinin nasıl sonuçlanacağını ise zaman gösterecek.

Lamborghini’ye havai fişek ile saldırılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz


Yorumlar (0)

Yorum Yap